U subotu 1. srpnja 2023. godine Republika Hrvatska obilježila je desetu godišnjicu ulaska u Europsku uniju. Tijekom desetljeća korištenja EU fondova u Republici Hrvatskoj realizirani su brojni projekti i ostvareni su značajni uspjesi.

Kako bi što bolje prikazali promjene koje su korisnici EU fondova učinili te rezultate EU fondova u Hrvatskoj, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije kao središnje tijelo državne uprave za provedbu EU fondova organiziralo je manifestaciju „Otvorena vrata EU projekata“ koja se održala 30. lipnja i 1. srpnja 2023. Cjelokupni program „Otvorena vrata EU projekata“  objavljen je na posebnoj internetskoj stranici u okviru središnjeg portala www.strukturnifondovi.hr gdje su navedeni svi sudionici kao i njihov program.

 Karlovac Karst otvorio je vrata 30. lipnja 2023.  u prostorima šumarije Ogulin gdje se zainteresirana javnost upoznala sa rezultatima projekta koji će doprinijeti gospodarskom održivom razvoju i upravljanju šumama, odnosno promicanju usluga šumskih ekosustava kroz obnovu, zaštitu i poboljšanje produktivnosti, stabilnosti i bioraznolikosti šuma.  

Članovi projektnog tima bili su  na raspolaganju za razgovor i pitanja vezana uz projekt, njegovu provedbu i benefite koje projekt donosi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CroatianEnglish
Skip to content